• strict warning: Only variables should be passed by reference in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/captcha/captcha.inc on line 61.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Vállalati / céges tanfolyamok

Unser Motto: "Gespräch ist Geschäft..."

Vállalati tanfolyam a nyelviskolában

A nyelvoktatás ebben az esetben is az iskolában folyik, de csak a vállalat dolgozói vesznek részt a képzésen. Ezt az oktatási formát akkor ajánljuk, amikor a jelentkezők azonos tudásszintje lehetővé teszi egy csoport kialakítását, de a kis létszám, vagy a vállalat telephelyének adottságai nem teszik lehetővé a kihelyezett oktatást.

Kihelyezett vállalati nyelvtanfolyam

Nyelviskolánkban történő oktatáson kívül a vállalat telephelyén is tartunk tanfolyamokat a megrendelő igényeihez igazodva. Ennek előnye, hogy a képzés időpontjai a vállalat munkarendjéhez igazodnak, a dolgozók a napi munkafolyamatból nem esnek ki és a képzés helyszínének elérése sem jelent időveszteséget.

Ajánlott szakterületi tanfolyamaink:

Cégeknél kihelyezett formában a Megrendelő által meghatározott helyszínen, vagy Stúdiónkban tartjuk, az alábbi témakörökben:

1. DEUTSCH IM BÜRO - IRODAI német

Ez érdekel!       

2.  DEUTSCH IN DER LOGISTIK - Logisztika

Ez érdekel!       

3. DEUTSCH IN DER BUCHHALTUNG UND IM FINANZWESEN - könyvelés, pénzügy

Ez érdekel!       

4. DEUTSCH IN DER PRODUKTION UND HERSTELLUNG - Műszaki terület, gyártás

Ez érdekel!       

5. DEUTSCH IN DEN NATURWISSENSCHAFTEN - Természettudományi szakmai terület,

Ez érdekel!       

6. DEUTSCH IM GESUNDHEISTWESEN - Orvosi szakterület

Ez érdekel!       

7. SONSTIGE FACHSPRACHEN - Egyéb (Cége igényeire szabott) szaknyelvi oktatás.

 

Ez érdekel!       


Jelentkezéshez kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a

06 30 347 2787 telefonszámon.

Hívjon! vagy küldjön SMS-t, visszahívjuk.


Néhány cég, akikkel együtt dolgozunk/dolgoztunk:

MESTERIV S.R.O,                 

 

 GALKAD Kft.