• strict warning: Only variables should be passed by reference in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/captcha/captcha.inc on line 61.
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/nemethok/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Nyelvvizsgákról általában

Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamainkon hallgatóink az alábbi nyelvvizsgák valamelyikére készülhetnek fel:

 • Euro nyelvizsga

 • BME

 • TELC

 • ITK-Origo

 • Geothe

Mivel átlag 6 fős csoportban folyik a nyelvtanulás, ezért hatékonyan tudsz felkészülni a nyelvvizsga legnehezebb részére, a szóbelire is. 

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamainkat kis csoportban tartjuk, 5-8 fő részvételével, hiszen a nyelvvizsgára történő felkészülésben nagyon fontos szerepe van a minél gyakoribb szóbeli megnyilvánulásnak, a pármunkáknak, szituációs gyakorlatoknak. Hiszen általában a nyelvvizsgák szóbeli részétől tartanak legjobban a diákok, azokra kell legjobban ráedzeni.

Nyelviskolánk az Euro Nyelvvizsga központ partner-iskolája, így nem csak a vizsgajelentkezést tudod nálunk egyszerűen elintézni, de biztos lehetsz benne, hogy olyan felkészítő tanárod lesz a tanfolyamon, aki alaposan tisztában van a vizsga követelményeivel és hatékonyan fog felkészíteni a vizsgára.

Amikor eldöntötted, mikor szeretnél vizsgázni, a vizsga díját a nyelviskola ügyfélszolgálatán be tudod fizetni.

Ingyenesen letöltető anyagunkban nyelvtanáraink tanácsát olvashatod arról, hogy számodra melyik lehet a legkönnyebben letehető angol nyelvvizsga:

Tanfolyamainkon nyelvvizsga-garanciát vállalunk, azaz a tanfolyamot záró írásbeli nyelvvizsgateszten minimum 80 %-ot teljesítő tanulók számára garantáljuk a sikeres nyelvvizsgát, amennyiben azonban ez mégsem sikerül, ingyenesen biztosítjuk a tanfolyam megismétlését.

A nyelvvizsga-garancia feltételei:

 1. A tanuló és a nyelviskola együtt meghatározza, hogy milyen nyelvvizsga elérésében kéri a tanuló a nyelviskola segítségét.

 2. A nyelviskola felméri a tanuló aktuális tudásszintjét írásban és szóban is.

 3. A tanuló vállalja, hogy a szintfelmérés alapján szükséges számú tanfolyami modult elvégzi iskolánkban.

 4. Amennyiben a szintfelmérés eredménye alapján a nyelviskola nem javasolja a nyelvizsga-előkészítő modul elvégzését egy vagy több alapozó modul nélkül, de a diák saját felelősségére mégis csak nyelvvizsga felkészítő kurzust választja, ebben az esetben a nyelviskola nem vállal nyelvvizsga garanciát.

 5. A tanuló vállalja, hogy minden tanfolyamon részt vesz az órák legalább 90%-án, és lelkiismeretesen elvégez minden feladatot, amelyet oktatói adnak. Az egyes modulok sikeres teljesítését az iskola igazolja.

 6. A tanfolyamokat illetve modulokat záró teszteken és vizsgákon legalább 80%-os eredményt ér el (bármikor lehet ismétlést beépíteni).

 7. A szerződésben rögzített mennyiségű tanórát követően a tanuló 90 napon belül nyelvvizsgát tesz a nyelviskola szervezésében.

 8. Amennyiben a nyelvvizsga sikertelen, a nyelviskola lehetőséget biztosít arra, hogy a tanuló ingyenesen elvégezzen még egy nyelvvizsga-felkészítő modult.

 9. Az ismételt nyelvvizsga árát a hallgató állja.

 10. Csak csoportos nyelvtanulásra vonatkozik.

A nyelvvizsgáknak két alapvető típusa van: egynyelvű és kétnyelvű. Az egyetemek, főiskolák és a munkahelyek is más és más típusú nyelvvizsgát helyeznek előtérbe. Ezért javasoljuk, hogy járjatok utána, kinek melyik nyelvvizsga típusra van szüksége. Azért, hogy megtudjátok, mi vár rátok, és azért, hogy azok is eligazodjanak a nyelvvizsgák világában, akik még nem tudják milyen vizsgát szeretnének letenni, összeállítottunk egy részletes tájékoztatót. 

Ha csak 2-3 alkalommal van időd egy héten munka vagy tanulás mellett, ajánljuk a 8 hetes felkészítő nyelvtanfolyamunkat, melynek ritmusa az elfoglaltabbak idejébe is könnyen  beilleszthető.